Over Mondial

Mondial biedt werkzaamheden binnen korte en langdurige opdrachten in onder andere productie en logistiek, hout- en metaalbewerking, bouw, glas- & tuinbouw en agrarisch.

Over Mondial

Mondial Uitzend is opgericht op 15 november 2001 door Arie en Nanda van Diepen. Oorspronkelijk runde de familie een leliekwekerij. Doordat er op enig moment veel arbeidskrachten nodig waren voor de verwerking van leliebollen maar die in Nederland niet te vinden bleken, vond het bedrijf betrouwbare arbeidskrachten in, toen voornamelijk,  Poolse flexwerkers.

Naastgelegen bedrijven waren onder de indruk van het harde werken van de deze krachten en vroegen of de familie ook voor hen uitzendkrachten kon vinden. Sindsdien is het bedrijf gegroeid en blijft het ontwikkelen en innoveren. Zoon Koen van Diepen is inmiddels directeur van het bedrijf en staat samen met zijn team voor u klaar.

Mondial Uitzend heeft werk in onder andere; logistiek & productie, metaal- en houtbewerking, glastuinbouw en agrarisch, in de bouw en industriële reiniging.


Sinds 2023 heeft Mondial Uitzend zich ook gevestigd in de provincie Friesland. Daar is zij actief onder de handelsnaam Mondial Uitzend Fryslan en Mondial Detachering Fryslan. 

Ook het team in Friesland staat met raad en daad voor u klaar.