Vacature omschrijving

Mondial biedt werkzaamheden binnen korte en langdurige opdrachten in onder andere productie en logistiek, hout- en metaalbewerking, bouw, glas- & tuinbouw en agrarisch.

Handige Harry (medewerker onderhoud)

2020 MO 1423 x bekeken 't Zand 6-40 Handige Harry (Medewerker Onderhoud)

Omschrijving

Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een;

                                    Handige Harry

                               (medewerker onderhoud)

 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Onderhoud ben je samen met je directe collega dé Handige Harry binnen onze organisatie.

Jullie verrichten klein en (waar mogelijk) wat groter onderhoud aan huisvestingslocaties, bedrijfspanden en kantoorruimtes. Daarnaast ben je soms ook gewoon lekker bezig in een van onze tuinen en natuurlijk zorg je ervoor dat je materiaal in goede staat is, werkt wel zo lekker.

Aanbod

Wij bieden jou dan een baan voor minimaal 6 uur en maximaal 40 uur per week, een fijne werkplek met veel vrijheden en de mogelijkheid om (samen met je collega) mooie stappen te maken.

Daarnaast zal het complete team je welkom heten en krijg je de tijd om op een prettige manier ingewerkt te worden.

Tel daar bij op dat je ook nog eens een mooi marktconform salaris ontvangt én 8,25% vakantiegeld. Vrije dag opnemen? Nooit een probleem. Tijd voor een bakkie koffie en een praatje met je collega’s? Zeker!

Werktijden

Over het algemeen werk je “gewoon” van 8:00 tot 17:00 uur. Maar je snapt dat de klus soms echt klaar moet zijn, dus ben je hierin wel wat flexibel.

Je kunt bij ons fulltime aan de slag, maar wil je liever wat uurtjes (minimaal 6 uur per week) bijklussen dan ben je ook van harte welkom!

Wat wordt er van jou verwacht?

Overbodig om te vermelden, maar jij bent in bezit van een paar gouden handjes. Net als een portie gezond verstand en een “niet kletsen, maar poetsen”- mentaliteit.

Jij bent hartstikke veelzijdig voor wat betreft kennis en ervaring op het gebied van onderhoudswerkzaamheden, daarom past deze baan ook zo bij je!

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij?

Gana Invest is een echt familiebedrijf dat staat voor service en betrokkenheid. Wij zijn een dochteronderneming van Mondial Uitzend, een bedrijf dat een totaalpakket biedt: van uitzendwerk, werving en selectie tot huisvesten, en van payroll tot contractwerk. Alles is precies afgestemd op de wensen van de klanten en de flexwerkers. Gana Invest zorgt voor prettige, goed gefaciliteerde huisvesting, zodat de buitenlandse flexwerkers een fijn verblijf in Nederland hebben gedurende hun werkzame periode bij Mondial Uitzend. Tevens kunnen klanten of derde partijen gebruik maken van deze locaties door deze (tijdelijk) te huren van Gana Invest.

Maar ook als medewerker moet je erop kunnen vertrouwen dat je in goede handen bent. Wij werken voor en met mensen en wij doen dat met integriteit. Niet voor niets zijn onze kernwaarden: respect, behulpzaam, resultaat-/doelgerichtheid, deskundigheid, trots en betrouwbaar!

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze vacature, of een uitgebreid functieprofiel ontvangen? Stuur een mail naar onderstaand e-mailadres.

Je mag natuurlijk ook meteen solliciteren via sollicitatie@mondialuitzend.nl. Stuur je gegevens t.a.v. Mw. M. van Gastel. Wij lezen je motivatie en je cv met veel interesse! Stuur ze ons voor 21 juli a.s.

Uren 6-40
Stad 't Zand

Application

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonlijke informatie
Adres informatie
Contact informatie
CV

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of beschrijving