Vacature omschrijving

Mondial biedt werkzaamheden binnen korte en langdurige opdrachten in onder andere productie en logistiek, hout- en metaalbewerking, bouw, glas- & tuinbouw en agrarisch.

HR specialist

2020HRS 1426 x bekeken 't Zand 24-40 HR Specialist

Omschrijving

Heb jij passie voor HR en ben je bekend in met de uitzendbranche? Én wil je dit het liefst in 1 functie samen zien komen? Dan zoekt Mondial Uitzend jou!

 

Mondial Uitzend is volop in ontwikkeling en zoekt een ervaren HR kenner. Zo-eentje die stevig in zijn schoenen staat zeg maar.

Aanbod

Bij Mondial Uitzend ben jij jezelf. Wij bieden je alle kansen om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij;

 

Een mooi marktconform salaris

Reiskostenvergoeding

5 weken vakantie

Vakantiegeld van 8,25%

Heerlijke koffie en fijne collega’s
 
Daarnaast biedt Mondial Uitzend nog meer pluspunten;
+          Korte lijnen, open cultuur
+          Prettige balans tussen privé en werk
+          Ruimte voor eigen initiatief
+          Een werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn

Verantwoordelijkheden

In deze functie verdiep jij je in CAO’s, weet deze juist toe te passen en kan jouw collega’s hierover adviseren. Je houdt je bezig met de volledige HR stroom van onze flexwerkers; van in,- door-, en uitstroom tot salarisverwerking.

Tevens heb je te maken met vraagstukken op het terrein van arbeidsrecht, sociale zekerheid en personele aangelegenheden. Je geeft met jouw kennis van wet- en regelgeving graag advies en kunt je prima vinden in een mix van uitvoerende- en beleidsmatige taken.

 

Niet alleen jouw kennis en ervaring, maar ook jouw persoonlijkheid telt bij Mondial Uitzend.

Werktijden

Je werktijden zijn van 8:30 tot 17:00 uur op maandag tot en met vrijdag.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

Jij bent zelfverzekerd, besluitvaardig, en in staat anderen te enthousiasmeren. Bij voorkeur ben je in staat om (op termijn) zelf een team te leiden.  

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding op het gebied van P&O/HRM. Daarnaast heb je al enige relevante werkervaring opgedaan in, bij voorkeur, de flexbranche.  Tevens heb jij je PDL of ben je bereid deze te behalen.

 
Klim in je virtuele pen en solliciteer! Stuur jouw motivatie en CV voor 30 september naar sollicitatie@mondialuitzend.nl  t.a.v. Marloes van Gastel. We zullen ze dan met interesse lezen!

 

Een assessment kan deel uit maken van de aannameprocedure

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij?

Wij zijn Mondial Uitzend, gevestigd in ’t Zand, Noord Holland, en wij hebben de ambitie om in de top 5 aanbieders in Noord-Holland te komen op het gebied van flexibele arbeidskrachten!

Uren 24-40
Stad 't Zand

Application

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonlijke informatie
Adres informatie
Contact informatie
CV

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of beschrijving