Huisvesting

  • Wij beschikken over huisvestingslocaties in Noord Holland en Friesland.
  • Al onze huisvesting is SNF gecertificeerd. Zo weet u zeker dat deze voldoet aan de basiseisen,(of meer) voor hygiëne, veiligheid en kwaliteit. Hier wordt streng op gecontroleerd.
  • Alle huisvesting is voorzien van goedgekeurde brandmeldinstallaties.
  • Veel van onze locaties zijn uitgerust met zonnepanelen en slimme thermostaten.

 

 

Werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat onze buitenlandse flexwerkers een goed verblijf hebben.

Ons onderhoudsteam zorgt ervoor dat de woonomgeving prettig oogt, de tuin keurig onderhouden is en de faciliteiten in en om het huis werken. Natuurlijk voeren we de nodige controles uit op onder andere; netheid, orde, legionella (wekelijks) en brandveiligheid (maandelijks en jaarlijks).

In de avond bezoeken onze coördinatoren de huisvestingslocaties zodat eventuele gebreken kunnen worden gemeld en waar mogelijk meteen kunnen worden opgelost.

Onze huisvestingslocaties in Noord-Holland bevinden zich in de omgeving van Schagen en Den Oever. In Friesland wonen onze flexwerkers in de omgeving van Harlingen.

Op elke locatie proberen we een tweede thuis te creëren voor onze buitenlandse flexwerkers. Dit doen we o.a. door te zorgen voor een compleet en fijn ingerichte woning met werkende voorzieningen zoals diverse keukenapparatuur. De flexwerkers slapen in 2-, 3- of 4-persoonskamers. Op elke locatie kunnen zij gebruik maken van een gezamenlijke woonkamer. Natuurlijk is op alle locaties WIFI.

Heeft u vragen of feedback over huisvesting? Neem dan contact met ons op.