Uitzenden en payrollen

Heeft u direct flexwerkers nodig? Bent u op zoek naar (kort- of langdurige) uitbreiding van uw team? Mondial Uitzend begrijpt het belang van gemotiveerde flexwerkers.

Heeft u direct flexwerkers nodig? Bent u op zoek naar (kort- of langdurige) uitbreiding van uw team? Mondial Uitzend begrijpt het belang van gemotiveerde flexwerkers. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitzenden van mensen. Met een uitgebreid netwerk dat reikt tot Polen, Roemenië, Hongarije en andere EU-landen, hebben wij genoeg flexibiliteit om precies die mensen te leveren die u nodig heeft. Bovendien nemen we zorg uit handen op bijvoorbeeld administratief gebied door het inzetten van de juiste ondersteunende software.

Ook kunnen wij u als opdrachtgever de verantwoordelijkheid voor het werkgeverschap uit handen nemen door het uw flexwerkers bij ons in dienst te nemen. Hiermee vormt u een flexibele schil binnen uw eigen onderneming die wij zo efficiënt mogelijk voor u inzetten.  U geeft juridische en administratieve zaken uit handen en er zijn geen zorgen meer rondom de salarisadministratie, afdracht van sociale premies en contractbeheer.

Onze werkwijze

In een intakegesprek brengen wij samen met u uw hulpvraag in kaart. Hierna ontvangt u van ons een aanbod op maat met daarbij meteen alle informatie die u nodig heeft om een keuze te kunnen maken.

Er zijn verschillende elementen die invloed hebben op uw investering. Denk hierbij aan de duur van de opdracht, het aantal mensen, de benodigde kwalificaties, de aard van de werkzaamheden, de zwaarte van de functie, eventuele behoefte aan huisvesting, inlenersbeloning, etc.

Heeft u een vraag over tijdelijk en direct beschikbare flexwerkers? Neem dan vandaag nog contact met ons op!