Uitzenden & Payrollen

Heeft u direct flexwerkers nodig? Bent u op zoek naar (kort- of langdurige) uitbreiding van uw team? Mondial Uitzend begrijpt het belang van gemotiveerde flexwerkers.

De arbeidsmarkt is constant in verandering, en als werkgever komt u voor unieke uitdagingen te staan. Wij zijn er om u te ondersteunen, ongeacht uw behoeften. Of het nu gaat om uitzenden, detacheren, payrollen, werven & selecteren of huisvesting en vervoer, het vinden van geschikte (tijdelijke) medewerkers kan een hele opgave zijn, en wij nemen deze zorg graag van u over.

Bij uitzenden stellen wij medewerkers aan u beschikbaar. Formeel zijn wij de werkgever, terwijl u de dagelijkse leiding hebt en de werknemer aanstuurt. Wij nemen alle administratieve taken en ziekterisico’s op ons. Ook de werving & selectie ligt bij ons.

Liever zelf kandidaten selecteren zonder gebonden te zijn aan werkgeversverplichtingen, contracten en administratie? Dan is payrollen wellicht iets voor u.

Heeft u interesse in onze Payroll service? Dan vindt u hier meer informatie.

 

Onze werkwijze

In een intakegesprek brengen wij samen met u uw hulpvraag in kaart. Hierna ontvangt u van ons een aanbod op maat met daarbij direct en transparant alle informatie die u nodig heeft om een keuze te kunnen maken.

Er zijn verschillende elementen die invloed hebben op uw investering. Denk hierbij aan de duur van de opdracht, het aantal mensen, de benodigde kwalificaties, de aard van de werkzaamheden, de zwaarte van de functie, eventuele behoefte aan huisvesting, inlenersbeloning, etc.

Heeft u een vraag over tijdelijk en direct beschikbare flexwerkers? Neem dan vandaag nog contact met ons op!