Werving en selectie

Wilt u het hele traject van het werven van de juiste mensen tot aan het selecteren en aannemen van de beste match uitbesteden? Mondial Uitzend heeft vele jaren ervaring in het werven en selecteren van de juiste persoon voor de functie en weet u zodoende als geen ander te ontzorgen.

Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om u niet alleen mensen uit Nederland te bieden, maar ook gemotiveerde werkzoekenden uit Polen, Roemenië, Hongarije en andere EU-landen.

Onze werkwijze

Na een inventarisatie van uw wensen ontvangt u van ons een offerte op maat. Na akkoord op de offerte volgt de opdrachtbevestiging. Voordat de mensen bij u aan de slag gaan, krijgt u van ons de informatie over welke flexkrachten u kunt verwachten. Wanneer u hier vragen over heeft staan onze collega’s van de Planning voor u klaar. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met uw accountmanager.

Elke buitenlandse flexwerker heeft bij aankomst in Nederland een coördinator toegewezen gekregen die hen begeleiding en ondersteuning biedt. Dit allemaal in de moedertaal van de flexwerker.

Op meerdere momenten in de week is er contact tussen u en onze Planning. En wekelijks vult u een urenstaat in, op basis waarvan wij de factuur maken en aan u verzenden. Dit gebeurt allemaal online via ons digitale platform. In dit platform vindt u ook contractinformatie, offertes, facturen, certificaten, etc.