Huisvesting

Mondial biedt werkzaamheden binnen korte en langdurige opdrachten in onder andere productie en logistiek, hout- en metaalbewerking, bouw, glas- & tuinbouw en agrarisch.

Huisvesting

Bent u op zoek naar huisvesting voor uw buitenlandse flexwerkers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in bezit van gecertificeerde accommodatie welke voldoet aan de basiseisen voor hygiëne, veiligheid en kwaliteit. Zo bieden wij op 10 locaties rondom de gemeente Schagen huisvesting die voorzien is van het SNF keurmerk en brandmeldinstallaties met bijbehorende certificering. Wij voeren de nodige controles uit op onder andere netheid, orde (elke week), legionella (wekelijks) en brandveiligheid (maandelijks en jaarlijks). Wij hebben een eigen onderhoudsteam en voeren regelmatig tuinonderhoud uit. 

Werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat onze buitenlandse flexwerkers een fijn verblijf hebben.

Ons onderhoudsteam zorgt ervoor dat de woonomgeving prettig oogt, de tuin keurig onderhouden is en de faciliteiten in en om het huis werken. Natuurlijk voeren we de nodige controles uit op onder andere; netheid, orde, legionella (wekelijks) en brandveiligheid (maandelijks en jaarlijks).

In de avond bezoeken onze coördinatoren de huisvestingslocaties zodat eventuele gebreken kunnen worden gemeld en waar mogelijk meteen kunnen worden opgelost.

Onze huisvestingslocaties bevinden zich allen in de omgeving van Schagen. Op elke locatie proberen we  een tweede thuis te creëren voor onze buitenlandse flexwerkers. Dit doen we o.a. door te zorgen voor een compleet en fijn ingerichte woning met werkende voorzieningen zoals diverse keukenapparatuur. De flexwerkers slapen in 2-, 3- of 4-persoonskamers. Op elke locatie kunnen zij gebruik maken van een gezamenlijke woonkamer. Al onze huisvesting is SNF gecertificeerd.

Heeft u vragen over huisvesting? Neem dan contact met ons op.

Photos overview of album: huisvesting