Privacybeleid

Mondial biedt werkzaamheden binnen korte en langdurige opdrachten in onder andere productie en logistiek, hout- en metaalbewerking, bouw, glas- & tuinbouw en agrarisch.

Mondial Uitzend B.V., gevestigd aan Bosweg 17 te ‘t Zand, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

Contactgegevens: 

Mondial Uitzend B.V./ Detachering BV 

Bosweg 15a 

1756CH ‘t Zand 

https://mondialuitzend.nl/ 

0224- 591569 

Persoonsgegevens die wij verwerken 

Mondial Uitzend B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 

 

  • Voor- en achternaam; 
  • Geslacht; 
  • Burgerservicenummer; 
  • ID gegevens; 
  • Ervaring en opleiding; 
  • Geboortedatum; 
  • Geboorteplaats; 
  • Adresgegevens; 
  • Telefoonnummer; 
  • E-mailadres; 
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch; 
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website; 
  • Bankrekeningnummer. 


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@mondialuitzend.nl, dan verwijderen wij deze informatie. 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken 

Mondial Uitzend B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: 

 

  • Het afhandelen van uw betaling; 
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder; 
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren; 
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten; 
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren. 

Geautomatiseerde besluitvorming 

Mondial Uitzend B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Mondial Uitzend B.V.) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren 

Mondial Uitzend B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende wettelijke bewaartermijnen:

Sollicitatiebrieven                                                                                   4 weken 

Correspondentie over promotie, demotie en ontslag                         max. 2 jaar 

Verslagen van functioneringsgesprekken                                            max. 2 jaar 

Kopie getuigschrift                                                                                 max. 2 jaar 

Verslaglegging Wet Poortwachter                                                        max. 2 jaar 

Loonbelastingverklaring                                                                        5 jaar 

Kopie id-bewijs                                                                                        5 jaar 

Arbeidsovereenkomsten                                                                         2 jaar 

Verzuimadministratie                                                                              2 jaar / 5 jaar 

NAW gegevens salarisadministratie                                                      7 jaar 

BSN salarisadministratie                                                                         7 jaar 

Datum indiensttreding salarisadministratie                                           7 jaar 

Pensioenverplichtingen salarisadministratie                                          7 jaar 

Fiscale documenten loonadministratie                                                   min. 7 jaar 

Jaarrekening                                                                                            min. 7 jaar 

Winst- verliesrekening                                                                             min. 7 jaar 

Delen van persoonsgegevens met derden 

Mondial Uitzend B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Mondial Uitzend B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken 

Mondial Uitzend B.V. gebruikt  cookies of vergelijkbare technieken. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Mondial Uitzend B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door uw genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@mondialuitzend.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek . Mondial Uitzend B.V. wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen 

Mondial Uitzend B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@mondialuitzend.nl