Service

Mondial biedt werkzaamheden binnen korte en langdurige opdrachten in onder andere productie en logistiek, hout- en metaalbewerking, bouw, glas- & tuinbouw en agrarisch.

Service

Service staat bij ons centraal. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u de juiste service te bieden.

Mondial Uitzend biedt, naast flexwerkers voor een korte periode, ook flexwerkers die voor een langere tijd dezelfde werkzaamheden kunnen uitvoeren. Bij het plaatsen van onze flexwerkers houden wij rekening met hun opleiding en ervaring. Wij zorgen dat deze zo goed mogelijk aansluiten bij de werkzaamheden. Wij streven er naar u een vaste groep flexwerkers te bieden en daar niet meer dan noodzakelijk wisselingen in aan te brengen. Zo voorzien wij u van een zo stabiel mogelijk personeelsbestand.

Service staat centraal

Wij onderscheiden ons graag door onze service en wij vinden het belangrijk dat u een goede prijs- / kwaliteitsverhouding ervaart. 

Er staat een groot wagenpark tot onze beschikking. Hierdoor kunnen onze flexwerkers op de gewenste tijd aanwezig zijn, zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Daarnaast hebben wij een ruime bereikbaarheid; maandag tot en met zaterdag staan wij vanaf 6:30 uur voor u in de startblokken.

Wij richten ons op de sectoren logistiek en bouw, productie van food- en gebruiksartikelen, metaal- en houtbewerking, horeca, groenvoorziening, veehouderij en de agrarische sector.

Wij zorgen voor een salaris voor de flexwerkers zoals gehanteerd in de CAO welke voor uw bedrijf geldt.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of om meer informatie te ontvangen.