Vacature omschrijving

Mondial biedt werkzaamheden binnen korte en langdurige opdrachten in onder andere productie en logistiek, hout- en metaalbewerking, bouw, glas- & tuinbouw en agrarisch.

Medewerker HR/Backoffice

Solliciteer
20220701 1071 x bekeken 't Zand (NH) 32-40 Ambitieuze HR medewerker

Omschrijving

Wij zijn Mondial Uitzend, gevestigd in ’t Zand, Noord Holland, en wij zijn een ambitieuze, jonge, maar ervaren organisatie!

Voor ons team zijn wij op zoek naar een daadkrachtige

Medewerker HR/Backoffice

(32-40 uur per week) 

Aanbod

 • Je krijgt een afwisselende baan binnen een jonge, professionele uitzendorganisatie met de leukste collega’s die allemaal gaan voor het behalen van resultaat, maar altijd samenwerken.
 • Je krijgt een contract van één jaar met de intentie tot een langdurige samenwerking.
 • Je loon is afhankelijk van ervaring, maar ligt tussen de € 2.100 en € 3.200 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.
 • Naast je loon heb je recht op 5 weken vakantie per jaar en 8,25% vakantiegeld.
 • Na start van je dienstverband start je met de (SEU) Basisopleiding Backofficeprofessional.
 • Het allerleukste team aan collega’s en directie!

Verantwoordelijkheden

De rol van Medewerker HR / Backoffice binnen onze organisatie is een hele belangrijke. Je bent op de hoogte van alle binnen Mondial gebruikte cao’s en je weet welke wijzigingen er bij de cao’s plaatsvinden. Deze wijzigingen verwerk je in onze systemen zodat de basis van de salarisadministratie en de facturatie juist is. Je bent een echte cao-specialist dus! Jij bent ook de persoon die de uren verwerkt zodat de salarissen van onze uitzendkrachten tijdig én juist kunnen worden uitbetaald.

Jij houdt goed overzicht houden over de binnengekomen uren. Missen er uren? Dan ben jij degene die klanten gaat bellen om vriendelijk, maar doortastend, de uren op te vragen. Mochten de uren volgens de klant niet kloppen, dan schakel je met je collega’s van planning en/of met één van de coördinatoren. Mocht de klant problemen ondervinden met de urenportal, dan kan jij de klant direct helpen. Jij bent de vraagbaak voor alle vragen m.b.t. onze urenportal!

Al met al een hele leuke, veelzijdige maar ook intensieve functie waarbij je in eerste instantie een één-op-één begeleiding krijgt. De verwachting is dat je binnen één jaar in staat bent de functie zelfstandig uit te voeren.

Werktijden

Van 9 tot 18 uur, maandag tot en met vrijdag, en soms op zaterdag, 

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Jij hebt een diploma op mbo4-niveau.
 • Jij bent communicatief vaardig in het Nederlands en in het Engels.
 • Jij bent klantvriendelijk, servicegericht en doortastend.
 • Jij bent accuraat, cijfermatig sterk, kunt plannen en beschikt over analytisch vermogen.
 • Je bent bereid om afwisselend te werken op de zaterdagochtend om vragen van onze klanten en coördinatoren te kunnen beantwoorden.

Bedrijfsprofiel

Interesse?

Ben jij de perfecte persoon voor deze functie? Dan vragen wij je om uiterlijk 15 Juni a.s. je motivatiebrief en CV, gericht aan Marloes Boekel, te mailen naar: sollicitatie@mondialuitzend.nl

We lezen ze met interesse!       

 

 

Meer over Mondial Uitzend

Mondial Uitzend is een internationale uitzendorganisatie die dé oplossing biedt voor de toenemende behoefte aan flexibele arbeidskrachten. Zowel op nationaal- als internationaal niveau. Met diensten als uitzendwerk, werving & selectie, huisvesting van arbeidskrachten, payrolling en contractwerk.

We staan voor service en betrokkenheid en werken voor én met mensen op een integere manier. Wij vinden het belangrijk dat jij en onze klanten het gevoel hebben in goede handen te zijn. Onze vakgebieden zijn o.a.; administratief, transport & logistiek, industrie & productie, techniek, land- en tuinbouw. Onze manier van werken kenmerkt zich door onze kernwaarden: respect, behulpzaam, resultaat-/doelgerichtheid, deskundigheid, trots en betrouwbaar.

Uren 32-40
Stad 't Zand (NH)

Application

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonlijke informatie
Adres informatie
Contact informatie
CV

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of beschrijving