Vacature omschrijving

Mondial biedt werkzaamheden binnen korte en langdurige opdrachten in onder andere productie en logistiek, hout- en metaalbewerking, bouw, glas- & tuinbouw en agrarisch.

Medewerker Onderhoud

Solliciteer
2992 x bekeken 't Zand 32-40 Medewerker Onderhoud

Omschrijving

Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een fulltime:

 

Medewerker Onderhoud

 

 

Wat ga je doen?

Als Medewerker onderhoud ben je samen met je directe collega’s de Handige Harry binnen onze organisatie. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van klein en groot onderhoud in en aan onze huisvestingslocaties, bedrijfspanden en kantoorruimtes. Je zorgt ervoor dat alle huisvesting volgens de SNF Norm wordt onderhouden. Daarnaast ben je ook bezig met de groenvoorziening en zorg je ervoor dat het werkmateriaal in goede staat is. Bij afwezigheid van de teamleider onderhoud ben jij zijn vervanger.

Alles wat jullie zelf kunnen, en soms nét iets meer, zie je als een uitdaging en grijp je aan. Je vindt het dan ook leuk om samen te bedenken hoe jullie zaken gaan op- en aanpakken.

Al met al een hele leuke, veelzijdige maar ook fysiek intensieve functie!

 

 

 

 

 

Aanbod

 • Je krijgt een fijne werkplek met veel vrijheden en de mogelijkheid om (samen met je collega’s) mooie stappen te maken.
 • Je krijgt een contract van één jaar met de intentie tot een langdurige samenwerking.
 • Je loon is afhankelijk van ervaring, maar ligt tussen de € 2.170 en € 3.307,55  bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.
 • Naast je loon heb je recht op 5 weken vakantie per jaar en 8,25% vakantiegeld.
 • Je doet natuurlijk mee aan de pensioenregeling, bent zeker van een gezellige vrijdagmiddag en neemt deel aan uitjes, onze jaarlijkse BBQ en meer!

Werktijden

Je werkt in principe van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur, dit is echter bespreekbaar zodat het zowel ons als jou goed schikt.

Echter kan het zo zijn dat er door calamiteiten buiten deze tijden, of in het weekend, een situatie voordoet die meteen opgelost moet worden. We kunnen onze uitzendkrachten uiteraard niet zonder verwarming of warm water laten zitten. Uiteraard kun je met je team afstemmen wie er in deze afwijkende tijden reageert op een oproep.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Jij hebt een diploma op mbo2- of mbo3-niveau.
 • Jij bent communicatief vaardig in het Nederlands en weet je te redden in het (basis)Engels.
 • Jij hebt een paar gouden handjes, de nodige technische kennis en een “niet kletsen, maar poetsen”- mentaliteit
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (rijbewijs E is een pré)
 • Je bent in het bezit van VCA of je bent bereid deze te behalen.
 • Over het algemeen werk je van 8:00 tot 16:30 uur. Maar de verwarming werkt ook wel eens niet na die tijd en daarom willen we ook af en toe buiten deze tijden een beroep op je kunnen doen.

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij?

Mondial Vivant is een echt familiebedrijf dat staat voor service en betrokkenheid. Wij zijn een dochteronderneming van Mondial Group, een bedrijf dat een totaalpakket biedt: van uitzendwerk, werving en selectie tot huisvesten, en van payroll tot contractwerk. Alles is precies afgestemd op de wensen van de klanten en de flexwerkers. Mondial Vivant zorgt voor prettige, goed gefaciliteerde huisvesting, zodat de buitenlandse flexwerkers een fijn verblijf in Nederland hebben gedurende hun werkzame periode bij Mondial Uitzend. Tevens kunnen klanten of derde partijen gebruik maken van deze locaties door deze (tijdelijk) te huren van Mondial Vivant.

Maar ook als medewerker moet je erop kunnen vertrouwen dat je in goede handen bent. Wij werken voor en met mensen en wij doen dat met integriteit. Niet voor niets zijn onze kernwaarden: respect, behulpzaam, resultaat-/doelgerichtheid, deskundigheid, trots en betrouwbaar!

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze vacature, of een uitgebreid functieprofiel ontvangen? Stuur een mail naar onderstaand e-mailadres.

Je mag natuurlijk ook meteen solliciteren via sollicitatie@mondialuitzend.nl. Stuur je gegevens t.a.v. Marloes van Gastel. Wij lezen je motivatie en je cv met veel interesse! Stuur ze ons voor 15 Juni a.s.

 

Uren 32-40
Stad 't Zand

Application

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonlijke informatie
Adres informatie
Contact informatie
CV

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of beschrijving