Dienstverlening zoals die bedoeld is

Bij Mondial Uitzend bieden wij service en zijn wij betrokken. Bij onze collega’s op kantoor, richting onze flexwerkers en richting onze klanten. Met ons team streven wij ernaar de beste flexwerker(s) voor de opdracht te vinden, alle administratieve zaken op ons te nemen en zo onze klanten te ontzorgen. Kwaliteit staat hierbij voorop.

 

Wij werken vóór en met mensen en doen dat met integriteit.

 

Waarin wij ons onderscheiden?

  • Onze ruime bereikbaarheid. Maandag tot en met zaterdag zijn wij al vanaf 6.30 bereikbaar.
  • Wij houden van duidelijkheid. Dit is ook onze manier van communiceren. Kunnen wij niet voldoen aan een wens? Dan zeggen we dit ook, zonder omweg. Wij kiezen niet voor de simpelste oplossing, wel voor de beste. Voor alle partijen.
  • Wij leiden niet alleen ons team op kantoor jaarlijks op, ook onze flexwerkers worden actief getraind en opgeleid. Denk hierbij aan het behalen van heftruckcertificaten, VCA, BHV, taalcursussen, etc.
  • Wij werken volgens de meest recente wet- en regelgeving. Want wij zorgen graag goed voor onze klanten én voor onze flexwerkers.
  • Wij passen ons aan, naar de behoefte van onze klant. Of u nu werk voor 1 dag heeft of voor langere tijd, wij zijn u graag van dienst.